Dierenartsenpraktijk VCHN 
bij Faunaland XL de Koningsvis
Faunaland XL de Koningsvis
1.500 m2 dierenplezier op het Ravelijncenter te
Den Helder.
Dierenartsenpraktijk VCHN in Den Helder

Het VCHN kenmerkt zich door meerdere locaties, te weten acht, waardoor er altijd wel een plek in de buurt is, waar mensen met hun huisdier bij het VCHN terecht kunnen.
Behalve in Den Helder bijvoorbeeld ook in Anna Paulowna en Hippolytushoef. Ook de diensten (avond-, nacht- en weekenddiensten) worden door dezelfde dierenartsencombinatie gedaan, zodat de patiëntengegevens altijd inzichtelijk zijn.
Behalve de jaarlijkse check-up en de eraan gekoppelde vaccinatie en adviezen omtrent ontwormen en ontvlooien, kan het huisdier voor alle ziek en zeer terecht.Het eigen laboratorium (Middenmeer) is zeer uitgebreid en staat garant voor snelle resultaten bij onderzoeken van bloed, urine en ontlasting, en bijvoorbeeld huidafkrabsels. Opname van patiënten is mogelijk.
Het VCHN geeft als service veel aandacht aan de begeleiding van puppy’s. Er is een diëtiste beschikbaar die de zorg voor het kiezen van de juiste voeding op zich neemt bij problemen zoals overgewicht, huid- en darmproblemen, suikerziekte of hartfalen.
Ook voor gespecialiseerde onderzoeken en bijvoorbeeld röntgenfoto’s (digitaal) en echoscopisch onderzoek, heeft deze dierenartsenpraktijk de modernste apparatuur inhuis, om de klant en het huisdier van dienst te zijn.
Honden worden bijvoorbeeld op verzoek laparoscopisch gesteriliseerd, waardoor het dier veel minder risico loopt op pijn en complicaties na de operatie en dus vlugger herstelt (zie ook de website vchn.nl). Kortom: een moderne dierenartspraktijk, bij u in de buurt.


Dierenartsenpraktijken VCHN Den Helder biedt  Kromsnaveldeskundige

VCHN-Den Helder biedt eigenaren en hun huisdieren spreekuren, operaties en nu ook het specialisme: ‘de kromsnavel’. Klanten kunnen bij assistente Jeannette terecht voor advies over hun papegaai (groot en klein), zoals: huisvesting, omgang, voeding en gedragsconsulten. Maar ook kunnen (doorgroei)snavels gecorrigeerd, vogels gekortwiekt, nageltjes geknipt en bloed en swabs af worden genomen om diverse testen (zoals: pbfd/polyoma/chlamydia) te kunnen laten uitvoeren.

Jeannette Krijnen is al tien jaar paraveterinair bij VCHN-dierenartsenpraktijken. Ze is voornamelijk op de locatie in Hippolytushoef werkzaam geweest en sinds kort het gezicht van het Veterinair Centrum Holland Noord voor de locatie in Den Helder. Jeannette heeft naast haar werkzaamheden voor de kromsnavels eveneens veel belangstelling voor het gedrag van en de omgang met honden. Ook hiervoor kunnen klanten met vragen en problemen terecht. En door de ruime ervaring opgedaan als paraveterinair assistente kan men voor vrijwel alle huisdieren een passend advies krijgen, of het nu voeding , verzorging of gedrag betreft.

Regelmatig neemt zij haar eigen grijze roodstaart Japie mee naar de praktijk. Voor de gezelligheid en ook om aan te geven wat het inhoudt om op een hedendaagse wijze een papegaai te houden. Een dier dat meegaat met de eigenaar op uitstapjes en dit samen ook leuk vinden. Het is een verrijking voor zowel eigenaar als papegaai.

De dierenartspraktijk in Den Helder is te vinden in de vestiging van Faunaland De Koningsvis op de Industrieweg 4 (Ravelijncenter). Het VCHN is er geopend van 9.00-13.00 uur op maandag t/m vrijdag en van 10.00-13.00 uur. Het is dan altijd mogelijk om eens binnen te lopen bij Jeannette, om kennis te maken. Telefonisch is zij voor vragen en adviezen op telefoonnummer
(0223) 747 042 bereikbaar.
Dierenartsenpraktijk VCHN 
bij Faunaland XL de Koningsvis
De Koningsvis in Den Helder  0223-624226
XL
Zondag 4 juni 1e pinksterdag zijn wij gesloten maar....maandag 5 juni 2e pinksterdag zijn wij van 12.00u tot 17.00u geopend! Zondag 4 juni 1e pinksterdag zijn wij gesloten maar....maandag 5 juni 2e pinksterdag zijn wij van 12.00u tot 17.00u geopend!
Faunaland XL De Koningsvis
dierspecialist
Industrieweg 4
1785 AG Den Helder
T 0223-624226
E koningsvis@faunaland.nl
Faunaland XL De Koningsvis
dierspecialist
Industrieweg 4
1785 AG Den Helder
T 0223-624226
E koningsvis@faunaland.nl
Dier en Sport
   
Hoofdmenu
   
Beoordeling door klanten: 9.5/10 - 1 beoordelingen