Dierenartsenpraktijk VCHN 
bij Faunaland XL de Koningsvis
Faunaland XL de Koningsvis
1.500 m2 dierenplezier op het Ravelijncenter te
Den Helder.
Dierenartsenpraktijk VCHN in Den Helder

Het VCHN kenmerkt zich door meerdere locaties, te weten zes, waardoor er altijd wel een plek in de buurt is, waar mensen met hun huisdier bij het VCHN terecht kunnen.
Behalve in Den Helder bijvoorbeeld ook in Anna Paulowna en Hippolytushoef. Ook de diensten (avond-, nacht- en weekenddiensten) worden door dezelfde dierenartsencombinatie gedaan, zodat de patiëntengegevens altijd inzichtelijk zijn.
Behalve de jaarlijkse check-up en de eraan gekoppelde vaccinatie en adviezen omtrent ontwormen en ontvlooien, kan het huisdier voor alle ziek en zeer terecht.Het eigen laboratorium (Middenmeer) is zeer uitgebreid en staat garant voor snelle resultaten bij onderzoeken van bloed, urine en ontlasting, en bijvoorbeeld huidafkrabsels. Opname van patiënten is mogelijk.
Het VCHN geeft als service veel aandacht aan de begeleiding van puppy’s. Er is een diëtiste beschikbaar die de zorg voor het kiezen van de juiste voeding op zich neemt bij problemen zoals overgewicht, huid- en darmproblemen, suikerziekte of hartfalen.
Ook voor gespecialiseerde onderzoeken en bijvoorbeeld röntgenfoto’s (digitaal) en echoscopisch onderzoek, heeft deze dierenartsenpraktijk de modernste apparatuur inhuis, om de klant en het huisdier van dienst te zijn.
Honden worden bijvoorbeeld op verzoek laparoscopisch gesteriliseerd, waardoor het dier veel minder risico loopt op pijn en complicaties na de operatie en dus vlugger herstelt (zie ook de website vchn.nl). Kortom: een moderne dierenartspraktijk, bij u in de buurt.

De dierenartspraktijk in Den Helder is te vinden in de vestiging van Faunaland De Koningsvis op de Industrieweg 4 (Ravelijncenter). Het VCHN is er geopend van 9.00-13.00 uur op maandag t/m vrijdag en van 10.00-13.00 uur. Het is dan altijd mogelijk om eens binnen te lopen, om kennis te maken. Telefonisch is VCHN voor vragen en adviezen op telefoonnummer
(0223) 747 042 bereikbaar.
Dierenartsenpraktijk VCHN 
bij Faunaland XL de Koningsvis
De Koningsvis in Den Helder  0223-624226
XL
Zondag 4 juni 1e pinksterdag zijn wij gesloten maar....maandag 5 juni 2e pinksterdag zijn wij van 12.00u tot 17.00u geopend!
Faunaland XL De Koningsvis
dierspecialist
Industrieweg 4
1785 AG Den Helder
T 0223-624226
E koningsvis@faunaland.nl
Faunaland XL De Koningsvis
dierspecialist
Industrieweg 4
1785 AG Den Helder
T 0223-624226
E koningsvis@faunaland.nl
Dier en Sport
   
Hoofdmenu
   
Beoordeling door klanten: 9.5/10 - 1 beoordelingen